• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Kabelky podle hvězd 2. díl

24.10.2024, 14:01

Každý z nás si někdy nějaký horoskop přečetl. Ať už jste googlili svoje znamení nebo znamení své kamarádky či partnera. Víte ale, že lze s hvězdami sladit i svůj outfit? Tento měsíc převažuje znamení Štíra.

Člověk ve znamení štíra je praktický, radikální a svéhlavý, ale také se na něj dá spolehnout ve všech situacích a jeho přátelství je skutečné. Štíři mají rádi originální zboží, ale neradi utrácejí peníze, tak raději vyhledávají levnější náhražky. 

Štír si libuje v různorodých outfitech, pokud s jedním stylem začne, je mu odevzdaný až do smrti. Je také ochotný kombinovat různé barvy a nevadí mu, když neladí, hlavně když jemu samotnému to vyhovuje. Vedou zde však barvy v odstínech červené a fialové

A jaké značky můžeme tomuto znamení doporučit?
Pokud rádi experimentujete zvolte oblíbenou značku Vuch (líbit se vám bude velký výběr barev i vzorů a typů kabelek, zamilujete si jejich batohy.. vybočit z řady půjde s touto českou značkou snadno)
Další možností z výběru našeho eshopu je značka DIANA & CO (italské dámské kabelky a peněženky ze syntetického materiálu nabízí různé barvy i modely, které se stanou štírovi velmi blízké).
Díky značce Firenze oživíte svůj šatník, tak jak si přejete (z prosluněné Itálie Vám přinášíme líbivé a stylové doplňky).

Najde se i pár modelů pro pány. Na cesty, do práce i do města, vybírat můžete na našem eshopu.

Výběr vám půjde lépe s originální slevou 18% na jakýkoliv doplněk nad 1800 Kč.
Použijte slevový kód BLOGSTIR.


Platnost slevového kódu vyprší 22.11.2024.