• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Komu popřát a komu darovat pěkný doplněk?

9.8.2024, 14:40

V nadcházejícím týdnu má svátek hned několik blízkých osob - určitě se tací najdou i u vás. Popřejte jim krásný svátek a darujte nějakou malou drobnost.

12. 8. slaví svátek Klára - toto jméno pochází z latiny, nositelce přináší zářivou krásu, noblesu a slávu. Pro tuto ženu si připravte krásnou zářivou peněženku.

13. 8. slaví svátek Alena - krásné české jméno, které má ke svému původu hned několik teorii. Rozhodně však jako každá žena nepohrdne stylovým opaskem.

14. 8. slaví svátek Alan - mužské jméno keltského původu a vykládá se jako svornost a soulad. V českém státu těchto jmen moc nenajdete, nicméně je to rozsáhlým americkým jménem a proto takovýto muž nepohrdne koženou taškou.

15. 8. slaví svátek Hana - toto jméno patří k jednomu z nejoblíbenějších českých jmen, původně z hebrejštiny jako "štěstí". Pro přátelskou a milou kamarádku můžete pořídit šikovnou módní crossbody kabelku.

16. 8. slaví svátek Jáchym - "Jáchyme, hoď ho do stroje." Ano, i nám se tato věta objeví na mysli pokaždé, když slyšíme toto ne zcela časté mužské jméno. Nicméně jde o zajímavé hebrejské jméno s bohatou tradicí. Tento člověk je milý, srdečný a skromný. I přesto se nebojte potěšit ho a pořídit mu krásnou koženou peněženku.