Velký letní výprodej je tady! Nakupte cokoliv nad 800 Kč a v košíku si uplatněte SLEVU 30% pomocí kódu: VYPRODEJ30

  • +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Kabelky podle hvězd

31.7.2024, 13:13

Každý z nás si někdy nějaký horoskop přečetl. Ať už jste googlili svoje znamení nebo znamení své kamarádky či partnera. Víte ale, že lze s hvězdami sladit i svůj outfit? Tento měsíc převažuje znamení Lva.

Co o sobě může taková lvice říct...

Všeobecně je známo, že je Lev rád středem pozornosti. Rád/a do svých outfitů investuje a nemá problém své doplňky častěji měnit. Raději nosí značkové tašky a kabelky, které ale dobře zná a je si jistý/á kvalitou.
S barvami to nepřehání, ale tu a tam se nebojí zariskovat a doplněk ve zlaté, žluté či červené barvě umí použít. 

Tomuto znamení může náš eshop doporučit značky Delami Vera Pelle (perfektní spojení luxusu, modernosti, originality a hlavně kvality s cenou pro všechny generace žen)Enrico Benetti (značka, která zahrnuje sortiment nejen pro dámy, ale i pro stylové pány, vyzkoušíte elegantní a kvalitní tašky a kabelky pro běžné denní nošení do města i do práce), Hexagona (lety ověřená značka kožený a polokožených tašek, kabelek a brašen, nabízející široký sortiment pro ženy i muže) Katana (stylové, elegantní a velmi módní produkty z prvotřídní hovězí kůže).
Najdete zde kvalitní doplňky, které nejen vydrží, ale vypadají opravdu perfektně. Vybírat můžete z pánských tašek i dámských kabelek.

Výběr vám půjde lépe s originální slevou 20% na jakýkoliv doplněk nad 2000 Kč.
Použijte slevový kód BLOGLEV.


Platnost slevového kódu vyprší 22.8.2024.